Firma detaljer
  • Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Bedriftstype:Manufacturer
  • Hovedmarkedene: Africa , Asia , Middle East , Oceania , Worldwide , Other Markets
  • Eksportør:51% - 60%
  • certs:CE
Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.
Hjem > Nyheter > Silikonmaskinens monteringsområde er opptatt i disse dager
Nyheter

Silikonmaskinens monteringsområde er opptatt i disse dager

Dette er stedet for Jinyu Precision Machinery's Assembly Workshop. Jinyus maskiner er uavhengig utviklet og produsert. Vi har mer enn 20 års erfaring innen gummi- og plastindustrien, spesialiserer oss på produksjonsmaskiner for silikonprodukter, PVC -produktproduksjonslinjer og KPU -sko -materialmaskiner. Vi begynte , PVC -dispenseringsmaskin, Hyraulic Machine, silikongummi, silcion injeksjonsstøpemaskin, PVC intelligent ovn, automatiske robotarmer og andre andre relaterte maskiner. Vi har et komplett produksjonslinjeutstyr og gir et komplett sett med produksjonsprosessløsninger, inkludert muggforsyning, materialforsyning og flere tekniske veiledninger. Vi er et høyteknologisk foretak som integrerer FoU, design, produksjon, salg og ettersalgstjeneste. Vi har flere patenter og blir sterkt berømmet av kunder hjemme og i utlandet.


silcione machine


Dette er silikonhydraulisk presseutstyr for monteringsområdet. Det er 30 tonn, 50 tonn, 63 tonn og 100 tonn hydrauliske presser, med eller uten vakuum, modeller med eller uten skall, og modeller med topp automatisk muggåpning eller uten. Modellen med topptoppen er spesialdesignet for overføring av silikonetikett, etc.

silcione machine


Dette er dispenseringsmaskinmonteringsområdet. Det er 12-farger dispenseringsmaskiner, 16/18-fargede dispenseringsmaskiner, etc. Vi har oppgraderte programmerere, oppgraderte dispenseringsventiler, oppgraderte lufttrykksventiler og andre maskinkonfigurasjoner.

rubber patch machine


Dette er monteringsområdet til Silicone Trademark Embossing Machine. Vi har helautomatiske konkave og konvekse pregemaskiner, halvautomatiske silikonpregemaskiner og ferdige plagg pregemaskiner.

embossing machine


Dette er monteringsområdet for andre maskiner, for eksempel bakeformbord, muggklemmemaskiner, ovner, fargematchingsmaskiner, etc.

intelligent ovencooling table

pvc ovensemi auto embossing machine

Del til:  
Liste over relaterte produkter

Mobil Nettsted Hovedsiden. Sitemap


Abonner på vårt nyhetsbrev:
Få oppdateringer, rabatter, spesielle
Tilbud og store premier!

Multi:
Copyright © 2024 Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd. Alle rettigheter reservert.
Kommunisere med leverandør?Leverandør
Bear Ms. Bear
Hva kan jeg gjøre for deg?
Kontakt leverandør